Luni, 12/Noi/2018, 10:27 AM
Acasă Înregistrare RSS
Bine aţi venit, Vizitator
Autentificare
Meniu site
Calendar
«  Noiembrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Termenii si Conditiile de utilizare a site-uui
 
Stimati utilizatori, inainte de a incepe utilizarea acestui site si a unitatilor de informare, va rugam sa cititi cu atentie conditiile de mai jos. In cazul in care nu sunteti de acord in totalitate cu aceste conditii, va rugam sa incetati utilizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului http://trackere.ucoz.ro . Site-ul si serviciile va sunt oferite conditionat de acceptarea dumneavoastra fara rezerve a conditiilor din prezentul document. Daca nu acceptati termenii si conditiile prevazute in acest document, va rugam sa nu folositi acest site si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea site-ului, indicati ca acceptati sa respectati prezentul document intitulat "Termeni si Conditii". http://trackere.ucoz.ro isi rezerva dreptul de a modifica clauzele in orice moment, in functie de decizia exclusiva a acestuia si fara a fi necesar niciun preaviz in acest sens.
 
Termenii Acordului de utilizare (« Acord ») descriu termenii si conditiile in care se utilizeaza site-ul http://trackere.ucoz.ro identificat cu: site, site-ul tracker, treckerul, tracker (« Site-ul ») . Acest Acord se incheie intre dumneavoastra, in calitate de utilizator al Site-ului (« Utilizator ») si http://trackere.ucoz.ro (« site »).  
 
 
1. Aplicarea si Acceptarea Termenilor si Conditiilor.
1.1 In ceea ce priveste prezentul Acord, « Utilizatorul » este persoana care acceseaza Site-ul in orice scop, indiferent daca Utilizatorul s-a inregistrat pe site sau este client contribuabil pentru un anume serviciu oferit de site. Utilizatorul reprezinta persoana care utilizeaza acest Site precum si toate entitatile juridice reprezentate de aceasta persoana conform imputernicirii de fapt sau de drept.
 
1.2 Accesarea sau utilizarea Site-ului implica acceptarea de catre Utilizator a termenilor si conditiilor stipulate in prezentul Acord. Se vor respecta termenii si conditiile acestui Acord pentru accesarea sau utilizarea Site-ului si actualizarea, modificarea, completarea sau schimbarea ulterioara adusa acestui Site.
 
1.3 Prezentul Acord se aplica fiecarui Serviciu Platit (definit mai jos) in completarea termenilor si conditiilor aplicabile unui anume Serviciu Platit oferit, totusi (a) in cazul unui conflict sau al unei incompatibilitati intre prevederile termenilor si conditiilor aplicabile Serviciului Platit si prevederile acestui Acord, conflictul sau incompatibilitatea (daca nu se decide altfel) vor fi rezolvate intr-o maniera favorabila pentru http://trackere.ucoz.ro si/sau afiliatii sai; si (b) daca un asemenea conflict sau incompatibilitate nu se pot rezolva, se vor aplica prevederile termenilor si conditiilor referitoare la respectivul Serviciu Platit.
 
1.4 Site-ul isi poate modifica prezentul Acord in orice moment prin prezentarea Acordului amendat si modificat pe Site. Acordul amendat si modificat va intra in vigoare din momentul prezentarii. Prezentul Acord a fost modificat ultima oara pe data de 20.NOV.2013. Daca veti continua utilizarea Site-ului dupa prezentarea Acordului amendat si modificat de catre http://trackere.ucoz.ro , acceptati implicit termenii amendati. Prezentul Acord nu poate fi modificat decat in scris de catre agentii site-ului (administratorul sau moderatorii)  autorizati.
 
1.5 Pentru a utiliza oricare din serviciile de pe acest site, utilizatorul trebuie sa dispuna de echipamentele necesare (calculator, modem, telefon, telefon mobil, etc. ) precum si de o linie telefonica sau de o conexiune la reteaua Internet prin orice mijloc si sa plateasca toate taxele associate acestor servicii. Utilizatorul intelege ca folosirea serviciului trackere presupune urmatoarele conditii tehnice de functionare:
 
- Latime de banda minim 10-12Kbytes/s (80-100Kbiti)
- Variatia de intarziere a pachetelor sa nu depaseasca 100ms. Daca intarzierea pachetelor depasesc 200ms calitatea serviciului se poate deteriora.
- Pierderile de pachete sa fie sub 3%.
 
1.6 Utilizatorul intelege ca a fost informat cu privire la conditiile optime de functionare ale serviciului si este de accord ca trackere nu va putea fi raspunzator pentru orice daune cauzate ca urmare a folosirii unor alte conditii tehnice decat cele mentionate mai sus.
 
1.7 Avand in vedere ca site-ul are dreptul de a modifica in orice moment continutul Documentului "Termene si conditii", utilizatorilor le revine obligatia de a verifica periodic continutul prezentului document. Folosirea in continuare a serviciului constituie un raspuns afirmativ de acceptare a documentului "Termeni si Conditii" si acordul utilizatorului de a se conforma acestuia.
 
1.8 Site-ul este destinat in exclusivitate folosirii in scop personal si orice utilizare in scop commercial, fara acordul prealabil, in scris, al adimistratorului site-ului, este strict interzisa.
 
1.9 Trackere isi ofera serviciile in baza principiilor "asa cum sunt disponibile" si este exonerata de orice responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a acestor informatii. In acest sens, site-ul nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale sau securitatea serviciilor sale.
 
 
2. Utilizatorii Generali.
 
Utilizator general este orice persoana care acceseaza site-ul, indiferent de motiv.
 
2.1 Utilizatorii pot utiliza acest Site doar in interes personal sau in scopuri interne. Toti utilizatorii consimt sa nu copieze, reproduca sau descarce informatii, texte, imagini, video clipuri, directoare, fisiere, baze de date sau liste accesate pe sau prin Site (« Continutul site-ului ») in scopul revanzarii sau redistribuirii Continutului siteului , corespondentei in masa (prin e-mail, mesaje textuale, posta sau altele), desfasurarii unei afaceri concurente cu http://trackere.ucoz.ro , sau exploatarii comerciale a Continutului site-ului. Se interzice extragerea sistematica a Continutului de pe Site pentru a crea sau compila, in mod direct sau indirect, colectii, compilatii, baze de date sau directoare (fie prin roboti, paianjeni, dispozitive automate sau procedee manuale) fara acordul scris din partea administratorului site-ului .
 
2.2 Trackere nu raspunde de activitatile nici unui Utilizator desfasurate pe Site si va fi exonerat in fata oricarei persoane prejudiciate in urma unor asemenea activitati.
 
2.3 Trackere isi rezerva dreptul de a limita, refuza sau crea un acces diferit la Site si la caracteristicile lui pentru diferiti Utilizatori sau de a schimba caracteristici si de a introduce altele noi, fara preaviz. Utilizatorul admite ca incapacitatea de a folosi Site-ul total sau partial din orice motiv poate avea efecte secundare asupra afacerii. In consecinta fiecare Utilizator consimte ca trackere nu raspunde in fata Utilizatorului sau a tertilor pentru imposibilitatea utilizarii Site-ului (fie din cauza intreruperii, limitarii accesului, schimbarilor sau anularii caracteristicilor de pe Site sau altele), pentru intarzieri, erori sau omisiuni privind comunicarea sau transmisia, pentru daune (directe, indirecte, de consecinta sau altele) ce decurg din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza Site-ul sau caracteristicile sale.
 
2.4 Nici un Utilizator nu va intreprinde actiuni care sa submineze integritatea sistemelor sau retelelor digitale folosite de site si/sau de alti Utilizatori si nu va incerca sa obtina acces neautorizat la asemenea sisteme sau retele digitale.
 
2.5 Ca o conditie a accesului la si utilizarii site-ului, consimititi sa nu folositi serviciul trackere pentru a incalca drepturile de proprietate intelectuala ale altora in nici un fel. trackere va anula conturile membrilor sau utilizatorilor care incalca repetat drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala ale altor persoane. In plus, trackere isi rezerva dreptul de a anula contul unui utilizator la prima incalcare a drepturilor altora utilizand serviciul site-ului , sau daca trackere considera ca activitatile utilizatorului dauneaza intereselor sale, ale afiliatilor sai sau ale altor utilizatori, precum si pentru orice alt motiv la decizia administratorului site-ului.
 
 
3. Utilizatorii Inregistrati.
 
3.1 Orice utilizator care completeaza un formular pe Site oferind date (precum nume, prenume, adresa de email) si care accepta termenii si conditiile site-ului este utilizator inregistrat al site-ului (« Utilizator Inregistrat »). Site-ul va deschide un cont (« Cont ») pentru fiecare Utilizator Inregistrat iar acesta din urma va primi un nume de utilizator pe site  (« user ») si o parola (« Parola ») pentru accesul la propriul sau Cont.
 
3.2 Devenind Utilizator Inregistrat, sunteti de acord cu introducerea datelor dumneavoastra personale in Baza noastra de Date si acceptati primirea de materiale publicitare si oferte speciale din partea trackere .
 
3.3 Trackere poate oricand suspenda sau anula un Cont de Utilizator Inregistrat FARA preaviz pentru anularea in caz ca (a) in decizia trackere Utilizatorul Inregistrat incalca prevederile prezentului Acord; sau (b) trackere are motive sa suspecteze ca informatiile oferite de un utilizator inregistrat sunt ireale, inexacte sau nu sunt actuale ori complete, sau (c) Trackere considera ca actiunile unui Utilizator Inregistrat pot cauza pierderi financiare sau acuzatii juridice respectivului Utilizator Inregistrat sau trackere.
 
3.4 Fara a considera Sectiunea 3.1 de mai sus, http://trackere.ucoz.ro poate refuza inregistrarea sau emiterea Contului, a Userului si Parolei catre oricare Utilizator din orice motive si anularea oricarui cont inregistrat fara a da vreo explicatie sau fara a avea vreun motiv.
 
3.5 Nu se permite crearea de conturi (iar daca au fost facute vor fi BANATE) oricarui mambru care face parte din orice agentie guvernamentala sau de investigatii, din orice structura sau grup Anti-Piraterie, Politie, Parchet, ORDA, BSA, orice companie producatoare/distribuitoare de filme sau jocuri, ISP, sau angajatului unei asemenea companii sau structuri. 
 
 
 
4. Serviciul Plati 
 
4.1 Trackere nu vinde prin acest site DECAT calitatea de membru verificat (Utilizator Verificat) al propriului forum!
 
4.2 Serviciul Plati se refera la Plata serviciului oferit de site, care este achizitionat de catre un Utilizator Inregistrat prin una din metodele de plata oferite pe site. Dupa efectuarea platii returnarea banilor (a creditului) este imposibila indiferent de metoda de plata folosita.
 
4.3 Se accepta SMS-urile trimise de pe orice numar de telefon inregistrat in una din retelele Orange & Vodafone!
 
4.4 Trackere nu poate fi tras la raspundere pentru situatiile in care firma partenera – procesator prin SMS, Paypal sau oricare alta – intampina orice fel de dificultati in sistemele sale care intervin in buna desfasurare a serviciului de plati.
 
4.5 Administratia site-ului isi rezerva dreptul de a schimba unilateral preturile, partile din venit sau structura platilor oricand, dupa cum este specificat pe site. Trackere va informa utilizatorii cu privire la acest gen de schimbari pe pagina destinata fiecarui serviciu in parte . Prin continuarea folosirii Serviciului dupa schimbari este considerat ca ati acceptat schimbarile.
 
4.6 Orice nemultumire legata de Serviciul de plati trebuie prezentate intr-un interval de 3 zile de la data efectuarii platii. Orice plata nedisputata in intervalul de 3 de zile de la primire este considerata fiind corecta si acceptata.
4.7 In cazul platilor prin paypal sau prin card bancar procesat prin paypal, bonusul acordat pe filelist, utilizatorul v-a primii cont (user & parola), nu ve-ti primii adresa de mail atasata contului, aceasta din urma reprezentand o garantie din partea dvs asupra platilor prin acest procesor! In cazul platilor prin SMS, Telekom, Digi.Mobil & Bitcoin utilizatorul primeste direct invitatie!
 
4.8 Donatie - orice plata neconforma cu pagina "metode de plata", care este venita dupa datele de inchidere ale platilor inscrise pe site pentru fiecare pagina in parte sau pe forum SAU venita prin BUTOANELE afisate in caseta DONATII de pe site - nu se acorda nici un beneficiu (nici macar trecerea in clasa de Utilizator Verificat) iar plata va fi considerata donatie pentru sustinerea si buna functionare a site-ului! Nu se ramburseaza sub nici o forma! 
 
4.9 Bonus - Bonusul primit in urma cumpararii "accesului la forum" (utilizator verificat), acest bonus nu este garantat si nu poate fi imputat administratiei site-ului, de asemenea bonusul este valabil 24 de ore de la trimiterea lui fie prin mail fie prin mesaj privat pe forum, neaccesare link-ului primit in maxim 24 de ore de la trimitere duce la pierderea beneficiului (bonusului) si de asemeni nu vom mai putea genera inca un link in contul aceleiasi plati! - Bonusul primit difera in functie de pagina de unde s-a facut plata, acest bonus putand consta in: Invitatie/Cont Filelist, Invitatie IPTorrents, Invitatie SceneFZ!
 
5. Prelucrarea datelor cu caracter personal
 
5.1 Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal prin mijloace automate sau neautomate, precum colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.
 
5.2 Utilizatorul este raspunzator pentru mentinerea confidentialitatii contului de utilizator si a parolei si va raporta orice utilizare neautorizata a acestora. Utilizatorul este de accord sa foloseasca comanda de iesire din cont cand termina sesiunea de utilizare a site-ului. Trackere nu va fi responsabila de consecintele nerespectarii acestor reglementari de catre utilizator.
 
5.3 In cazul accesarii neautorizate a contului / adresei de e-mail de catre persoane terte, din orice motive, trackere nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consecintele care pot aparea. De asemenea, http://trackere.ucoz.ro este exonerata de orice raspundere in cazul pierderii confidentialitatii contului de utilizator sau a parolei sau pentru orice paguba care rezulta din incapacitatea utilizatorului de a se conforma masurilor de siguranta prevazute mai sus.
 
 
 
6. Date de trafic
 
Datele de trafic se refera la orice date prelucrate in scopul transmiterii unei comunicari printr-o retea de comunicatii electronice sau in scopul facturarii contravalorii acestei operatiuni.
 
 
 
7. Limitarea Raspunderii
 
7.1 CARACTERISTICILE SI SERVICIILE DE PE SITE SUNT FURNIZATE «CA ATARE» SI «IN LIMITA DISPONIBILITATII», IAR http://trackere.ucoz.ro AFIRMA EXPRES CA NU OFERA GARANTII, EXPLICITE SAU IMPLICITE, INCLUSIV DAR NU NUMAI, GARANTII DE FUNCTIONARE, CALITATE, DURABILITATE, PERFORMANTA, ACURATETE, INCREDERE, MERCANTILITATE SAU POTRIVIRE PENTRU UN ANUME SCOP. ORICE ASTFEL DE GARANTII, ANGAJAMENTE, CONDITII, INTREPRINDERI SI TERMENI SE EXCLUD.
 
7.2 TRACKERE NU OFERA ANGAJAMENTE SAU GARANTII PRIVIND VALABILITATEA, ACURATETEA, CORECTITUDINEA, CALITATEA, STABILITATEA, INTEGRITATEA SAU ACTUALITATEA INFORMATIILOR FURNIZATE PE SAU PRIN SITE. TRACKERE NU GARANTEAZA CA FABRICAREA, IMPORTUL, DISTRIBUTIA, OFERTA, EXPUNEREA, CUMPARAREA, VANZAREA SI/AU UTILIZAREA PRODUSELOR SAU SERVICIILOR OFERITE SAU PREZENTATE PE SITE NU INCALCA DREPTURILE TERTILOR; DE ASEMENEA TRACKERE NU GARANTEAZA IN NICI UN FEL PENTRU NICI UN PRODUS SAU SERVICIU OFERIT SAU PREZENTAT PE SITE.
 
7.3 Orice material descarcat sau obtinut altfel prin Site se face pe riscul si raspunderea fiecarui Utilizator si fiecare Utilizator este unic responsabil pentru daunele produse propriului sau sistem digital sau pentru pierderea datelor cauzate de descarcarea respectivului material. Nici o recomandare sau informatie, fie verbala sau scrisa, obtinuta de un Utilizator de la trackere sau prin Site nu reprezinta o garantie daca nu este stipulata expres aici.
 
7.4 Sub nici o forma trackere nu va raspunde pentru nerespectarea sau intreruperea continutului sau serviciilor livrate prin Site generate de fenomene naturale, forte sau cauze care nu depind de noi, inclusiv caderi de Internet, sau defectiuni ale echipamentului digital, de telecomunicatii sau de alt tip, pene de curent electric, greve, conflicte de munca, revolte, insurectii, tulburari civile, lipsa materialelor sau a fortei de munca, incendii, inundatii, furtuni, explozii, intemperii, razboi, actiuni guvernamentale, ordine judecatoresti ale tribunalelor interne sau externe sau incapacitatea tertilor.
 
7.5 Fiecare Utilizator se angajeaza sa nu pretinda de la http://trackere.ucoz.ro , afiliatii, directorii, agentii si angajatii sai nici o pierdere, reclamatie, dauna (inclusiv costuri legale cu caracter permanent) care decurg din utilizarea Site-ului de catre Utilizator (inclusiv prezentarea informatiilor pe Site) sau de incalcarea termenilor si conditiilor acestui Acord. 
 
7.6 http://trackere.ucoz.ro nu va raspunde pentru nici un fel de daune speciale, directe, indirecte, punitive, incidentale sau de consecinta (inclusiv daune pentru pierderi de profit sau economii, intreruperi ale afacerii, pierderea informatiilor), fie stipulate in contract, neglijenta, paguba, raspundere stricta sau de alt fel sau pentru alte daune rezultate din urmatoarele situatii:
1. utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul;
2. defecte ale bunurilor, mostrelor, datelor, informatiilor sau serviciilor cumparate sau obtinute de la un Utilizator sau de la un tert furnizor prin Site;
4. accesul neautorizat al tertilor la date sau informatii private ale oricarui Utilizator;
5. declaratiile sau comportamentul oricarui Utilizator al Site-ului; sau
6. orice probleme legate de Serviciile Plati prin SMS, Card, Paypal Sau oricare alta metoda de plata prezentata pe site, inclusiv neglijenta utilizatorului.
 
7.7 Trackere nu poate fi raspunzatoare pentru orice daune directe, indirecte, speciale sau tangentiale, rezultand din folosirea sau incapacitatea de folosire a serviciului sau din accesul neautorizat sau din alterarea transmisiilor sau datelor utilizatorului, inclusive dar nelimitandu-se la daune pentru pierderi de profit, folosinta, date sau alte informatii intangibile, chiar daca http://trackere.ucoz.ro a fost instiintata de posibilitatea unor asemenea daune.
 
7.8 Trackere nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Utilizatorul intelege ca http://trackere.ucoz.ro este exonerata de orice raspundere in situatia in care imposibilitatea de accesare se datoreaza calitatii, disponibilitatii sau functionarii serviciilor furnizorilor locali, nationali sau internationali, de Internet sau comunicatii electronice, indifferent daca utilizatorul incearca accesarea serviciilor site-ului pe teritoriul Romaniei sau din afara teritoriului Romaniei. http://trackere.ucoz.ro nu ofera nici o garantie ca orice eroare de program va fi corectata sau ca serviciul sau serverul pe care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
 
7.9 Utilizatorul este de accord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze trackere (sau pe administratorii sau modertatorii acestui site) in justitie atat cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a retelei companiei si a Internetului de catre utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de http://trackere.ucoz.ro ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre utilizator a acestor conditii.
 
7.10 Nici o recomandare sau orice alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre utilizator de la http://trackere.ucoz.ro prin intermediul serviciilor trackere, nu vor crea o garantie sau obligatie care nu este stipulate in mod expres in prezentele "Termeni si conditii". Raspunderea http://trackere.ucoz.ro, in cazul in care aceasta este stabilita de catre o instanta judecatoreasca sau un tribunal arbitral, rezultata in orice mod din sau in legatura cu furnizarea serviciilor site-ului conform prezentului document "Termeni si conditii", este limitata in cazul fiecarui eveniment sau in cazul oricarei serii de mai multe evenimente la suma de 1 Euro iar cheltuielile de judecata vor fi suportate de initiatorul aciunii.
 
7.11 Trackere.ucoz.ro nu poate raspunde de intreruperile serviciilor altor furnizori de continut si nu poate garanta functionalitatea serviciilor unei terte parti! 
 
 
8. Drepturile de Proprietate Intelectuala
 
8.1 Trackere este unic proprietar sau autorizat legal al tuturor drepturilor la Site. Site-ul si Continutul http://trackere.ucoz.ro includ secrete comerciale si drepturi de proprietate intelectuala protejate de legile mondiale ale dreptului de autor si ale altor drepturi. Toate drepturile de proprietate, inclusiv cea intelectuala, asupra Site-ului si a Continutului site-ului vor ramane in posesia http://trackere.ucoz.ro, a afiliatilor sai sau a reprezentantilor autorizati ai Continutului http://trackere.ucoz.ro, dupa caz. Toate drepturile nemodificate de acest Acord sau de http://trackere.ucoz.ro sunt rezervate.
 
 
 
9. Notificari
 
9.1 Toate notificarile sau cererile facute catre trackere sunt valabile numai in  format electronic si se vor trimite la: trackere.ucoz.ro@gmail.com
 
9.2 Toate notificarile sau cererile facute catre un Utilizator sunt valabile daca sunt trimise prin email la ultima adresa cunoscuta, adresa de email furnizata de Utilizator, fie prin afisarea respectivei notificari sau cereri pe o zona a Site-ului unde accesul este public si gratuit. Notificarea catre Utilizator este considerata primita de respectivul Utilizator daca http://trackere.ucoz.ro poate face dovada trimiterii notificarii in format electronic de pe adresa de contact a site-ului - trackere.ucoz.ro@gmail.com sau direct prin mesaj privat pe forum catre acel utilizator!
 
10. Generalitati
 
10.1 Daca vreuna din prevederile incluse aici este nula sau inaplicabila, respectiva prevedere va fi anulata si se vor aplica celelalte prevederi ramase.
 
10.2 Titlurile au doar scop de referinta si nu definesc in nici un fel, nu limiteaza, nu descriu scopul sau aria de aplicare a respectivei sectiuni.
 
10.3 Nerespectarea vreunui drept de catre site sau incapacitatea de a lua masuri contra incalcarii termenilor si conditiilor de catre un Utilizator nu elimina dreptul ca site-ului sa ia masuri cu privire la incalcari ulterioare sau similare. 
 
10.4 Trackere are dreptul de a desemna obligatiile si indatoririle sale din prezentul Acord si din orice conventie legata de Serviciile Platit oricarei persoane sau entitati. 
 
10.5 Prezentul Acord se supune legilor Romaniei indiferent de conflictul cu prevederile altor legi. 
 
Yahoo bot last visit powered by trackere.ucoz.ro